Fitness een prioriteit maken in 2023!

Het KEI Fit programma in onze academie is één van de beste programma’s om je zowel mentaal als fysiek in topconditie te voelen. KEI Fit combineert krachttraining met cardio, stootkussen-training, mobiliteit en flexibiliteit! Het kan je lichaam snel transformeren… en het is nog leuk ook! Binnen KEI Fit worden daarbij ook veel partneroefeningen ingezet. Dat is wat anders dan slaan op een zak met rijst die niet terugpraat (of slaat). Dit houdt de sessies interactief, plezierig en bovendien help je elkaar om door de oefeningen heen te komen. Het kan soms extreem veel moeite kosten om motivatie uit jezelf te halen, maar met een partner of vriend gaat dit een stuk makkelijker.
Wat zul je merken van deze training?

Ben jij klaar voor je eerste les bij KEI Kung Fu?

Meld je aan voor een proefles en kom vrijblijvend kennis maken met Wing Chun, onze leraren en andere deelnemers.

● Spieropbouw – KEI Fit is een training met hoge intensiteit en impact. Je bent continu bezig. De oefeningen zijn allround en zorgen voor spieropbouw in het gehele lichaam: van je armen tot je benen en je core- alles wordt aan het werk gezet. Dit terwijl je er nog steeds plezier in kunt hebben en je eigen tempo kunt vinden.

● Zelfverdediging – Aanvullend op het opbouwen van spiermassa, kracht en conditie, leer je ook om jezelf beter te verdedigen. KEI Fit bestaat uit veel praktische oefeningen en technieken die hierbij helpen. Zelfverdedigingstechnieken leren terwijl je aan je fitness werkt, is een win-win.

● Ontspanning – Is er iets wat beter helpt bij het kwijtraken van stress dan trappen en slaan (tegen een kussen, niet je (trainings)partner)? Een KEI Fit sessie op de vroege ochtend of in de avond is een geweldige manier om je stressniveau te verlagen. Wanneer je traint helpt dit om je hoofd leeg te maken en de dagelijkse rompslomp die je aandacht vragen en stress geven even te parkeren. KEI Fit kan daarom voelen als een vorm van therapie, één waarbij je niet hoeft te praten.

● Energie & Uithoudingsvermogen – Klinkt misschien dubbel: na een heel uur KEI Fit zul je lichamelijk moe zijn- maar meer energie hebben vóórdat je met de training begon. Iedere week bouw je jouw conditie steeds verder op. Het is motiverend om met de weken te voelen hoe je conditie tijdens de training steeds beter wordt.
Sommige denken dat deze vorm van fitness alleen voor diehards is of voor mensen die willen vechten, maar het tegendeel is waar. Aan je conditie werken terwijl je verdedigingstechnieken leert tijdens KEI Fit, zorgt voor een zeer gebalanceerde work-out waar je zowel fysiek, mentaal als emotioneel sterker van wordt.

Dus waar wacht je op? Maak in 2023 fitness een prioriteit en neem verantwoordelijkheid voor je gezondheid onder de begeleiding van de docenten bij KEI Kung Fu. Schrijf je vandaag in voor een proefles!