Gratis Kung Fu lessen in het Vondelpark

Van de regering mogen de kinderen weer naar school en dus zijn ouders weer op zoek naar naschoolse activiteiten voor hun kroost. Voetballen en zwemmen zijn natuurlijk prima, maar niet vergelijkbaar met de voordelen die de kinderen hun leven lang houden door het beoefenen van martial arts. En nu krijgen ouders de mogelijkheid hun kinderen een paar uur per week buitenshuis te laten trainen, waarbij de kids tegelijkertijd waardevolle levenslessen krijgen. Met andere woorden, martial arts voor kinderen staat voor succes in de toekomst.

We Zijn Weer Open!

Dat betekent voor KEI Kung Fu dat onze Aap-, Kraanvogel-en Tijger-kinderen hun kung fu lessen weer kunnen volgen! En hetzelfde geldt voor onze juniorgroep (12-16), zolang ze een afstand van 1,5 meter van elkaar houden.

Onze kung fu lessen zijn vorige week weer gestart met een groepje blije kinderen, die niet konden wachten om hun kung fu training weer op te pakken Het is geweldig om onze kung fu kids weer te zien en te trainen na deze lange tijd.

5C387B13-8C65-48EC-9A66-5BEDBFC0C8CD.jpeg

Door Kung Fu Krijgen Kinderen Een Sterk Karakter

Bent u als als ouder op zoek naar een nieuwe activiteit voor uw kind, kung fu is een fantastische sport voor ieder kind. Of ze nu heel energiek zijn, heel atletisch of alleen maar iets leuks willen doen, kung fu is ideaal voor elk soort kind!

Het is natuurlijk geen geheim dat kung fu je waardevolle verdedigingstechnieken leert, maar dat is niet het enige. Door de kung fu training ontwikkel je ook een sterk karakter met o.a. de volgende eigenschappen:

  • Zelfvertrouwen
  • Zelfrespect
  • Respect voor anderen
  • Concentratie

Onze trainers zorgen ervoor dat de kinderen deze karaktereigenschappen kunnen inzetten waar het nodig is, het geeft ze een prachtige basis voor de volgende jaren!

Kung Fu Geeft Een Boost Aan De Gezondheid

Je kind zal het geweldig vinden om mee te doen met onze kung fu trainingen. Onze ervaren leraren zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen, waardoor de leerlingen super-gemotiveerd worden.

Binnen de kortste keren worden ze:

  • Leniger
  • Sneller
  • Sterker
  • Flexibeler

BEGIN VANDAAG MET ONZE KIDS KUNG FU LESSEN IN AMSTERDAM

Neem contact met ons op om je kind op te geven voor haar/zijn kung fu training, via e-mail of telefoon