Kung fu voor zes, zeven en achtjarigen in Amsterdam

Op zoek naar een leuke, leerzame activiteit voor uw kind? Maak kennis met onze Kung Fu Cranes , een speciaal voor zes, zeven en achtjarigen samengesteld trainingsprogramma met leuke en leerzame lessen. Met Kung Fu werken we aan het concentratievermogen, vertrouwen en discipline én fysieke vaardigheden zoals balans en coördinatie. Lees hier meer over de lessen voor onze jonge studenten.

De Kung Fu Cranes

Onze kinderen van 6-8 jaar zijn de meest enthousiaste leerlingen van onze kungfu-school. Ze houden van creativiteit en het oplossen van problemen. Dit kungfu-kinderprogramma houdt de geest van plezier en humor in stand. Deze leeftijdsgroep heeft meer motorische vaardigheden en kracht, maar ze hebben nog steeds niet de intellectuele capaciteit en emotionele volwassenheid die we van oudere kinderen kunnen verwachten. Dit programma is specifiek afgestemd op hun behoeften en levensfase. Hierdoor wordt leren leuk en helpen we het vertrouwen, de discipline, de focus en de concentratie te ontwikkelen die nodig zijn om nieuwe informatie effectief op te nemen. Ze begrijpen de betekenis van hard werken, en ze hebben een geweldige tijd!

KEI Kung Fu Crane

Kung Fu-lessen voor kinderen

Door de ontwikkelingsfasen van 6-8-jarigen te begrijpen, zijn we in staat om 4 leeftijdsgeschikte vaardigheden te selecteren die deel uitmaken van het Kung Fu Cranes-programma:

• Behendigheid

• Moed

• Doorzettingsvermogen

• Uitgebreide zelfverdediging

Onze kungfu-lessen beginnen met een bespreking van de basisprincipes van de kungfu en een leuke, energieke warming-up. Daarna gaan we verder met specifieke vaardigheidsopbouwende oefeningen voor de rest van de les. Op dit niveau beginnen studenten beginnen ook met het leren van traditionele Chinese Kung Fu-vormen. Vaardigheid in deze vormen is een van de manieren waarop studenten vooruitgang boeken in ons classificatiesysteem, waarbij wordt getest op gekleurde riemen die met hun uniformen worden gedragen.

Hoewel kinderen op deze leeftijd meer geïnteresseerd zijn in hogere niveaus van uitdaging en ernst, zijn het ook nog steeds kinderen. We besteden veel zorg aan het vinden van de balans tussen structuur, discipline en speelsheid in deze lessen.

Wat elke ouder hoopt

Als je net als de meeste ouders bent, kijk je naar je kind en vraag je je af wat voor persoon het zal worden. Je weet dat je er niet altijd kunt zijn, dus je wilt dat ze leren sterk, fit en onafhankelijk te zijn. Je realiseert je dat het aan jou is om de belangrijke keuzes te maken in de ontwikkeling van je kind. Als ouder wil je ze de tools geven om hopelijk ooit op te groeien en een geweldig leven te creëren! Onze vechtsportacademie is een goede plek om te beginnen.

De juiste hulpmiddelen

Uw kind inschrijven voor onze vechtsportacademie is een geweldige eerste stap! Ze zullen de waarde leren van opletten, in zichzelf geloven en zich goed voelen als ze hun best doen. Door hard te werken, zullen ze het zelfrespect verdienen om voor zichzelf op te komen wanneer dat nodig is. Uw kind zal de waarden leren van doelgericht zijn, goede keuzes maken, nooit opgeven en altijd het goede doen.

 

U kunt op ons Rekenen

Ons team geeft uw kind de aandacht die het verdient en zorgt ervoor dat het altijd betrokken en plezierig is. We helpen de waarden die u thuis onderwijst, zoals samenwerken en elkaar met respect behandelen, te promoten.

Word een Kung Fu Crane!

Onze training helpt bij het opbouwen van karakter en het inbrengen van kernvaardigheden in een vriendelijke, wederzijds ondersteunende omgeving, omringd door positieve rolmodellen en sociale invloeden.

Wilt u meer weten over onze lessen voor Kung Fu Cranes of kennis maken met de groep? Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Wil je meer weten over ons Kung Fu programma? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon