Ontdek onze kinderlogo’s

Bij KEI Kung Fu creëren we een veilige en respectvolle omgeving waarin kinderen en jongeren van 4 t/m 16 jaar ondersteund worden in hun ontwikkeling. Met Kung Fu leren kinderen zelfverdediging, maar ontwikkelen zij ook belangrijke eigenschappen en vaardigheden zoals samenwerken, respect, zelfvertrouwen, concentratie en compassie. In deze nieuwsbrief informeren we je over de programma’s voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar. 

 

KEI Kung Fu Monkeys

KEI Kung Fu Monkey

4 – 5 jaar: Kung Fu Monkey herinnert ons aan het belang van speelsheid en amusement in ons dagelijks leven. Kinderen van 4 en 5 jaar oud hebben een rijke fantasie. Speelsheid en amusement spelen een belangrijke rol in hun leven. De lessen voor onze jongste leerlingen zijn dan ook ontwikkeld om op een leuke en speelse manier nieuwe vaardigheden zoals balans en coördinatie, concentratie en zelfvertrouwen te leren.

 

 

KEI Kung Fu Cranes

KEI Kung Fu Crane

6 – 8 jaar: Kung Fu Crane is een meester in lichaamstaal. Hij leert ons hoe we ons zelfverzekerd uit kunnen drukken, naar anderen kunnen luisteren en sterke banden met anderen op kunnen bouwen. Kinderen van 6 tot 8 jaar ontwikkelen op een leuke en uitdagende manier onder andere behendigheid, moed, doorzettingsvermogen en zelfverdedigingstechnieken.

 

 

 

KEI Kung Fu Tigers

KEI Kung Fu Tiger

9 – 11 jaar: Kung Fu Tiger symboliseert wilskracht, persoonlijke kracht en moed. Hij wordt geassocieerd met vastberadenheid, onafhankelijkheid en moedigt aan om verstandig te kiezen waar je energie aan besteedt. Samenwerken, assertiviteit en zelfverdediging staan centraal in de lessen voor onze kinderen van 9 tot 11 jaar oud.

Kom jij ook kennismaken met onze Monkeys, Cranes en Tigers? Bekijk ons lesrooster!