Feestelijke opening KEI Kung Fu in Amsterdam centrum

Na een maandenlange verbouwing was het dan zover. Op zaterdag 11 januari was de officiële opening van onze gloednieuwe academie voor Wing Chun. Vanuit Amsterdam en omstreken kwamen ruim honderd Kung Fu liefhebbers en geïnteresseerden bij onze opening, van zoveel animo hadden we alleen maar kunnen dromen.

KEI Kung Fu officieel geopend

Het aantal bezoekers en vooral de enthousiaste reacties bevestigde onze visie, dat er behoefte is in Amsterdam aan een Kung Fu academie waar de tradities van deze mooie martial art op een moderne manier ingezet worden met als doel meer balans, conditie en focus in het hedendaagse leven.

Opening KEI Kung Fu

De opening bestond uit diverse sprekers en demonstraties van kinderen en volwassenen. Sifu Lai-Wing Hau en Wesdy Mansouri hebben ten overstaan van meer dan honderd Kung Fu liefhebbers officieel de opening van de academie verricht middels het doorknippen van het lint. Er waren een aantal Kung Fu demo’s en diverse sprekers waaronder de architect, die overigens ook een groot kung fu liefhebber is, heeft uiteengezet hoe de omgeving zo optimaal mogelijk is ingericht.

Kung Fu lessen voor kinderen, junioren en volwassenen

Inmiddels zijn de Kung Fu lessen voor kinderen en volwassenen gestart. Op deze website staat ook het rooster voor onze Kung Fu lessen voor elke leeftijd en elk niveau. Iedereen van jong tot oud van beginner tot expert is bij ons welkom voor een Wing Chun proefles. Op deze website kun je jezelf gratis inschrijven voor een proefles in de mooiste Kung Fu academie in Amsterdam en omstreken.

Kung Fu voor kinderen

Op de feestelijke opening heeft een groot aantal bezoekers zich al ingeschreven voor proeflessen. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bezoek en zien uit naar jullie komst tijdens de lessen in onze prachtige Kung Fu academie in Amsterdam centrum. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij KEI Kung Fu? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.