Kung Fu voor vier en vijfjarigen in Amsterdam

Op zoek naar een leuke, leerzame activiteit voor uw kleuter? Maak kennis met onze Kung Fu Monkeys, een speciaal voor vier- en vijfjarigen samengesteld trainingsprogramma met leuke en leerzame lessen. Met Kung Fu werken we aan het concentratievermogen, vertrouwen, discipline en fysieke vaardigheden zoals balans en coördinatie. Lees hier meer over de lessen voor onze jongste studenten.

De Kung Monkeys

Onze Kung Fu Monkeys zijn 4 tot 5 jaar oud en houden van fysieke activiteit en alles wat met spelen te maken heeft. Ze hebben een rijke fantasie en een sterk verlangen om minder afhankelijk te zijn van hun verzorgers. We bieden hen hun eigen kungfu-programma volledig gericht op het ontwikkelingsstadium van onze jongste studenten. Tijdens de lessen ligt de focus op vermaak en het opbouwen van vaardigheden die hen op weg helpen naar succes.

Dit gestructureerde programma dat vroege vaardigheidstrainingen in Kung fu introduceert, is zeer succesvol gebleken. Onze Kung Fu Monkeys leggen een sterke basis om op voort te bouwen in de meer geavanceerde Kung Fu lessen in de volgende leeftijdsgroepen en geeft ze de tools voor succes, thuis, op de speelplaats en op school.

Kung Fu lessen voor kinderen

Bij KEI hebben we onze trainingen ingericht op leeftijdsgroepen, de trainingen en oefeningen passen bij de ontwikkeling die zij doormaken. Bij Kung Fu denkt iedereen direct aan vechtsport of zelfverdediging. Maar Kung Fu is meer dan dat, en voor onze kleinste studenten heeft Kung Fu eigenlijk nog niets te maken met vechtsport of zelfverdediging. Wel leren zij de volgende vaardigheden in onze Kung Fu lessen voor Monkeys:

• Balans, coördinatie en kracht.

• Concentratie- en denkvaardigheden.

• Vertrouwen en zelfrespect

• Betere discipline thuis en op school

 

Kung Fu voor kleuters in Amsterdam

Ons Kung Fu Monkeys-programma is een van de beste vechtsportprogramma’s voor kleuters omdat het speciaal is ontworpen voor kinderen van 4-5 jaar oud. Studies tonen aan dat drie factoren bij kleuters een goede indicatie zijn voor toekomstig succes:

· Het vermogen om op te letten

· Regels onthouden

· Zelfbeheersing tonen

Ons Kung Fu-programma scherpt al deze vaardigheden aan! Zo helpen wij uw kinderen deze belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen die zij nodig hebben om zelfverzekerde leiders te worden in en buiten de klas. Ze zullen een geweldige tijd hebben om alle basisprincipes van Kung Fu te leren terwijl ze hun focus, discipline, fitness en sociale vaardigheden verbeteren.

Om Kung Fu tot leven te brengen voor onze jongste studenten, is elke les van 45 minuten voor 4- en 5- jarigen opgebouwd rond een thema. Elk thema biedt onze studenten de mogelijkheid om de technieken van Kung Fu te leren en te oefenen in een leuke en boeiende sfeer die de interesse en het enthousiasme hoog houdt.

Word een Kung Fu Monkey!

Onze training helpt bij het opbouwen van karakter en het inbrengen van kernvaardigheden in een vriendelijke, wederzijds ondersteunende omgeving, omringd door positieve rolmodellen en sociale invloeden.

Wilt u meer weten over onze lessen voor Monkeys of kennis maken met de groep? Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Wil je meer weten over ons Kung Fu programma? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon