De KEI Kung Fu Junioren

Wing Chun Kung Fu-lessen voor tieners

Heeft uw tienerkind hulp nodig bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, discipline en respect? Ons Wing Chun kung fu-programma zal perfect zijn! Lees hieronder voor meer details. 

Meer zelfvertrouwen, positieve houding en nog veel meer!

Beste ouders, wil je dat je kind meer zelfvertrouwen krijgt? Veel ouders schrijven hun tieners in op onze kung fu-school omdat het hen snel de vaardigheden geeft om zelfverzekerd te zijn in elke situatie. Wij geloven dat een groot deel van het succes in het leven een positieve houding heeft! Onze kungfu-lessen geven uw kind de mogelijkheid om doelen te stellen en te bereiken, persoonlijke barrières te doorbreken en positieve resultaten te zien voor hun harde werk! 

Meer focus en beter gedrag!

Uw kind zal zichzelf omringen met positieve rolmodellen en andere tieners die streven naar uitmuntendheid, wat hen natuurlijk zal aanmoedigen om dat positieve gedrag over te nemen. Al snel nadat uw kind voor het eerst deelneemt aan onze kungfu-lessen, zult u ongelooflijke resultaten zien! Veel ouders kijken terug op hun beslissing om in te schrijven en ze zeggen dat dit het beste is wat ze voor hun kind hadden kunnen doen. Ons doel is om het tienerleven van uw kind zowel binnen als buiten onze kungfu-school te verbeteren! We willen dat u ons ziet als partners in het succes van uw kind.

Ontwikkel de vaardigheden om voor jezelf op te komen

KEI Kung Fu biedt een programma dat uw kind de vaardigheden kan geven die nodig zijn om met pesters om te gaan. Zoals u weet, is pesten een zeer ernstig probleem in de huidige samenleving en is het leren van kungfu een goede oplossing om uw tiener “pestbestendig” te maken. Onze kungfu-lessen geven uw kind de mogelijkheid om zowel verbaal en fysiek pesten aan te pakken als het vertrouwen om zich uit te spreken en een vertrouwde volwassene om hulp te vragen. Zoals je kunt zien, is het beoefenen van kung fu zoveel meer dan alleen trappen en stoten, het verandert je leven!

 

 

Essentiële vaardigheden

Door de ontwikkelingsfasen van 12-16-jarigen te begrijpen, konden we 3 voor de leeftijd geschikte vaardigheden selecteren die deel uitmaken van het KEI Kung Fu Junior-programma:

Lichamelijke gesteldheid 

Een gezonde omgeving met fysieke activiteit kan de angst en stress verminderen die tieners ervaren als gevolg van ouderlijke verwachtingen, huiswerk en school, sociale druk van vrienden en zelfs alleen de tijdsdruk van ons drukke leven. Naast de voordelen van gezonde lichaamsbeweging, helpt onze focus op atletiek om de kracht, opmerkzaamheid, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit van tieners op te bouwen en geeft het hen een fitnessbasis waarop ze hun leven lang kunnen bouwen.

• Zelfverdediging 

Studenten leren zich mentaal en fysiek te verdedigen. Studenten leren risicovol gedrag herkennen en vermijden door geavanceerde beslissingen te nemen. We leren ze hoe bedreigingen eruit zien en helpen ze om conflicten te vermijden voordat ze beginnen. Ten slotte, als al het andere niet lukt, leren we ze de fysieke hulpmiddelen die nodig zijn om zichzelf te beschermen.

• Waardevolle vaardigheden

Ons doel is om onafhankelijke tieners te ontwikkelen die doelen kunnen stellen en bereiken en die niet worden beïnvloed door negatieve groepsdruk. Karakter- en levensvaardigheden zoals zelfdiscipline, zelfvertrouwen, respect, onafhankelijkheid, communicatie, mentale weerbaarheid, leiderschap en meer zullen voor altijd bij hen blijven. We versterken de karakterlessen die je ze al die jaren thuis hebt geleerd, maar het komt van onze instructeurs, waardoor ze vaak meer open staan om te luisteren en bereid zijn om de kungfu-lessen elke dag in hun leven toe te passen.

https://www.youtube.com/watch?v=zzTnkcm07TE

Atletiek, fitness en plezier

We willen een sterke geest en een sterke houding creëren en er is geen betere manier dan door fysieke activiteit. Tieners hebben meer dan ooit een plek nodig om hun steeds toenemende fysieke vaardigheden uit te dagen. Met alle verschillende afleidingen van videogames, sociale media en elke andere vormen van technologie is het essentieel voor een tienersucces om op te zweten! Een van onze belangrijkste doelen is om hen te leren liefde voor lichaamsbeweging te hebben en fit te worden. Er komen bijna elke dag studies uit die ons vertellen hoe belangrijk lichaamsbeweging is voor de hersenen. Op onze kung fu-school weten we dat we om sterke mensen te creëren, beginnen met een sterk lichaam.

Uw partner in ouderschap

We begrijpen hoeveel uitdagingen je als ouder tegenkomt als het gaat om het opvoeden van een kind in onze moderne wereld! Ouderschap hoeft geen stressvolle taak te zijn waar u alleen voor staat. Laat KEI kung fu Academy u helpen uw kind voor te bereiden op succes in de echte wereld! Begin je reis met kungfu-lessen vandaag nog!