Kung Fu voor kinderen bij KEI Kung Fu

Op zoek naar een leuke, leerzame activiteit voor uw kind? Maak kennis met onze Kung Fu Monkeys, Kung Fu Cranes en Kung Fu Tigers, een speciaal samengesteld trainingsprogramma met leuke en leerzame lessen. Met Kung Fu werken we aan het concentratievermogen, vertrouwen en discipline én fysieke vaardigheden zoals balans en coördinatie. Lees hier meer over de lessen voor onze jonge studenten.

Uw kind zal groeien op onze vechtsportschool

Wanneer je een kind ontmoet dat ondergedompeld is in ons kungfu-programma, herken je hun speciale ervaring direct! Zij stralen een zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit die de meeste kinderen niet meekrijgen van school of sport. Onze kungfu-school is opgezet om het zelfvertrouwen van een kind te vergroten door zelfvertrouwen te oefenen, samen met anderen een team samen te stellen en de levensvaardigheden te leren die ze nodig hebben om vooruit te komen op de reis van het leven.

Zoveel plezier! Terwijl je respect, discipline en focus leert

Door discipline, oefeningen, uitdagingen en teambuilding zal het vertrouwen in het vermogen van kinderen om zichzelf te beschermen toenemen en de vereiste fysieke oefeningen zullen ervoor zorgen dat hun lichaam sterk en lenig is. In de wereld van vandaag zijn te veel kinderen ‘verdwaald’ omdat ze geen levensvaardigheden hebben. Ze groeien op tot jonge mannen en vrouwen zonder doel en zonder het zelfrespect dat nodig is om te slagen, zelfs als ze wel doelen hadden. KEI Kung Fu-lessen bieden kinderen de vaardigheden die ze hun hele leven bij zich dragen.

Zoveel meer dan stoten en trappen

Het gaat niet alleen om het verkrijgen van riemen of het leren trappen en slaan. Onze kungfu-school leert kinderen ook op andere manieren te groeien: geest, karakter en lichaam. Ze zullen begrip en respect ontwikkelen voor zichzelf en voor anderen. Fitness is een belangrijk element dat kinderen krijgen van kungfu-training. Fitness in geest en lichaam kan kinderen veel verder in het leven brengen dan normale bewegingslessen of sporten. Het hele lichaam wordt uitgewerkt in kungfu-oefeningen en kinderen voelen zich van nature sterker en kunnen beter voor zichzelf zorgen als ze weten dat ze fit zijn. Ook pesten is één van de problemen waarmee we kinderen in onze school proberen te helpen. We ondersteunen ze in het opbouwen van zelfvertrouwen en leren ze voor zichzelf op te komen, zonder direct aan vechtsport te denken.

 

Ben jij klaar voor je eerste les bij KEI Kung Fu?

Meld je aan voor een proefles en kom vrijblijvend kennis maken met Wing Chun, onze leraren en andere deelnemers.

 

Kinderen voelen zich sterker en zelfverzekerd

Kennis en training in kungfu kan uw kind helpen zich sterker te voelen dat hij / zij zichzelf kan beschermen tegen pestkoppen in plaats van bang te zijn om naar school te gaan en het pesten elke dag onder ogen te komen. Naast het leren van zelfverdediging leert een kind zich ook op andere manieren verdedigen. Het is het beste om problematische situaties die tot geweld leiden te vermijden. Tijdens onze Kung Fu-lessen leren kinderen verschillende veilige, slimme technieken om ze zelfverzekerd en goed voorbereid te zijn als een situatie escaleert.

Kinderen leren te focussen op wat belangrijk is

Ouders zien vaak een verandering bij kinderen die bij onze kungfu lessen volgen. Op school verbetert het vermogen om zich te concentreren op lessen en taken, omdat ze discipline leren én technieken aanleren die een goed afgeronde klus belonen met zelfrespect.
Ouders merken dat een kind beter wordt in het doen van klusjes zonder dat het steeds opnieuw gevraagd hoeft te worden en dat huiswerk vaak wordt gedaan voordat de ouder erom hoeft te vragen. Respect voor anderen is een andere mijlpaal die we hebben geleerd in de Kung Fu lessen van onze kinderen. Van het leren van respect voor anderen in hun leven zoals leraren, ouders en leeftijdsgenoten tot het leren van zelfrespect. Leerlingen leren hoe ze anderen moeten behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden.

Ervaar vandaag nog kung fu in amsterdam

Onze training helpt bij het opbouwen van karakter en het inbrengen van kernvaardigheden in een vriendelijke, wederzijds ondersteunende omgeving omringd door positieve rolmodellen en sociale invloeden.

Wilt u meer weten over onze Kung Fu lessen voor Kinderen of kennis maken met de groep? Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Wil je meer weten over ons Kung Fu programma? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon