5 manieren waarop Kung Fu verantwoordelijkheid leert

Verantwoordelijkheid wordt als een volwassen eigenschap beschouwd. We worden echter niet verantwoordelijk geboren; we leren het in de kindertijd. Kinderen kunnen een verantwoordelijkheidsprobleem hebben, en dat is oké. Daarom zijn we er om ze te begeleiden en transformeren tot verantwoordelijke volwassenen. Kinderen met verantwoordelijkheidsproblemen kunnen het op school moeilijk hebben en dit kan terugkomen in hun cijfers. Gelukkig kun je er iets aan doen. Je kind inschrijven voor onze kungfu-lessen is een goede manier om ze verantwoordelijkheden te leren. Lees verder om erachter te komen hoe onze programma’s bij KEI Kung Fu kinderen verantwoordelijkheid kunnen bijbrengen.

 

1.  Kung fu kan uw kind leren dat het leven een verantwoordelijkheid is

Kung Fu kan kinderen leren dat het leven een verantwoordelijkheid is. Bovendien hebben onze kungfu-lessen verantwoordelijkheid als een van de kernwaarden. Instructeurs nemen vaak de tijd om de verantwoordelijkheid op persoonlijk niveau met studenten te bespreken. Bijgevolg zal je zien dat je kind verantwoordelijker wordt naarmate het door de kungfu-training gaat. Je kunt bijvoorbeeld beginnen te zien dat je kind voor persoonlijke spullen zorgt en helpt bij het schoonmaken van zijn of haar kamer.

 

2. Kung Fu leert verantwoordelijkheid door discipline

Schrijf jij je kind in voor Kung Fu? Dan volgt hij of zij een paar keer week lessen. Het bijwonen van onze kungfu-lessen leert verantwoordelijkheid. Kinderen leren dat om iets in het leven te bereiken, discipline vereist is. In de moderne samenleving vallen kinderen onder groepsdruk en kunnen ze negatieve gewoonten aannemen. Dit kan leiden tot roekeloos gedrag dat uit de hand loopt. Ouderschap in de moderne samenleving is een uitdaging. Met een beetje hulp van vechtsporten kan uw kind echter verantwoordelijkheid en discipline leren. Kung fu is een effectieve manier om groepsdruk te verslaan en nuchter te blijven.

 

3. Kung fu maakt kinderen verantwoordelijk door ze te leren doelen te stellen

Het stellen van doelen is een uitdaging die veel jonge mensen ervaren omdat de moderne samenleving hen bombardeert met veel verwarrende boodschappen. Door al vroeg in hun leven doelen te stellen, kunnen kinderen visualiseren en nagaan wat ze in het leven willen bereiken. Onze vechtsportschool heeft mijlpalen die kinderen moeten behalen tijdens het trainen.

 

 

Ben jij klaar voor je eerste les bij KEI Kung Fu?

Meld je aan voor een proefles en kom vrijblijvend kennis maken met Wing Chun, onze leraren en andere deelnemers.

4. Kung fu maakt kinderen verantwoordelijk door ze discipline bij te brengen

Discipline is een van de belangrijkste aspecten van het leven omdat het grenzen stelt. Onze vechtsportschool leert kinderen al op jonge leeftijd discipline. Dit betekent dat kinderen minder snel last zullen hebben van lastig gedrag, zelfs als ze tieners worden. De hierboven besproken punten weerspiegelen de belangrijkste manieren waarop een krijgskunst je kinderen discipline kan bijbrengen. Verantwoordelijke kinderen betekenen minder problemen en gemakkelijk ouderschap. Dus aarzel niet om je kind in te schrijven voor onze Kung Fu-school!

 

 

Ervaar vandaag nog kung fu in Amsterdam 

Onze training helpt bij het opbouwen van karakter en het inbrengen van kernvaardigheden in een vriendelijke, wederzijds ondersteunende omgeving omringd door positieve rolmodellen en sociale invloeden.

Wil je meer weten over onze Kung Fu lessen voor Kinderen of kennis maken met de groep? Wij beschikken over een state-of-the-art en volledig in eigen beheer locatie in Amsterdam Centrum die volledig is ontworpen om een bijdrage te leveren aan de optimale ontwikkeling van uw kind door kungfu. Natuurlijk is het volgen van gratis proefles een mooie mogelijkheid om de sfeer te proeven.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon