Nieuwe flyer KEI Kung Fu lessen voor kinderen

Inmiddels is onze Kung Fu Academy in Amsterdam bijna een maand open. De lessen beginnen al goed vol te raken en elke dag zien we nieuwe kungfu liefhebbers uit Amsterdam zich inschrijven als lid of voor een gratis proefles. In dit blog vertellen we je meer over de lessen die wij aan kinderen bieden en de nieuwe flyer die we daarvoor ontwikkeld hebben. Ben jij of ken jij ons nieuwste lid van de Monkeys, Cranes of Tigers? Lees dan snel verder!

De eerste maand van KEI Kung Fu

We krijgen ontzettend veel positieve feedback over de ruime en lichte opzet van de academy. Vooral veel positieve feedback ontvangen we over de manier waarop onze sifu’s Lai-Wing Hau en Sihing Wesdy Mansouri het traditionele Wing Chun op een frisse en hedendaagse manier overbrengen. Kortom, we krijgen bevestigd dat we op de goede weg zitten bij KEI en willen natuurlijk iedereen bedanken voor hun vertrouwen en enthousiasme in de begindagen van KEI Kung Fu.

Maar we zijn er nog niet, kinderen hebben de toekomst en wij hebben nog genoeg plek voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Wil jouw zoon of dochter op een leuke, veilige maar ook uitdagende manier in het centrum van Amsterdam Kung Fu leren? Dat kan, samen met leeftijdsgenoten sporten en plezier maken kan bij ons, we hebben omdat we net open zijn nog geen wachtlijsten!

Kung Fu lessen voor kinderen bij KEI Kung Fu

Kung Fu lessen voor kinderen bij KEI Kung Fu

Bij KEI weten we dat kinderen van verschillende leeftijden niet met elkaar te vergelijken zijn, omdat zij op verschillende leeftijden andere vaardigheden ontwikkelen. Onze lessen zijn speciaal ontwikkeld om deze ontwikkeling te ondersteunen in onze 3 verschillende leeftijdsgroepen. Onze Monkeys, Cranes en Tigers worden gezond, fit en sterk. Zij leren voor zichzelf op te komen en hoe ze problemen oplossen. Door van één bandniveau naar het andere te werken worden zij beloond voor doelgericht werken.

Kinderen ontwikkelen:

  • Behendigheid
  • Zelfvertrouwen
  • Concentratievermogen
  • Coördinatie
  • Moed
  • Doorzettingsvermogen

Elk programma is dus volledig afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo hebben de kinderen het meeste plezier van Kung Fu en worden zij optimaal ondersteund in hun ontwikkeling.

Kung Fu voor kinderen: Monkeys, Cranes en Tigers

Bij de Monkey’s (4 tot 5 jaar) is Kung Fu vooral gericht op een meer spelenderwijze manier ontdekken en onbewust bouwen kinderen aan meer concentratievermogen en sociale vaardigheden. Naarmate de kinderen ouder worden neemt het spelenderwijs leren stap voor stap af en wordt al bij de Kung Fu Cranes (6 tot 8 jaar) meer stilgestaan bij aspecten van Wing Chun en gebouwd aan meer coördinatie, zelfvertrouwen en behendigheid. Voor de laatste groep onder de 12 jaar, dat zijn de Kung Fu Tigers, staan naast al het eerdergenoemde ook steeds meer de techniek en traditie centraal. Ook voor kinderen vanaf 12 jaar hebben wij uiteraard lesprogramma’s, zij vallen onder de junioren en werken net zoals de volwassenen aan meer skills en bijbehorend bandniveau.

Denk je dat jouw kind het leuk vind om eens een proefles mee te doen? Schrijf je dan in voor een proefles op onze website. Uiteraard kun je ook altijd bellen of mailen voor meer informatie, we vertellen jou graag veel meer.

Download de flyer hier.